Wilt u ons Steunen?

Wilt u ons steunen? Dat kan en daar zijn we erg blij mee. U kunt ons op meerdere manieren steunen. En hoe u ons ook steunt, elke donatie wordt enorm gewaardeerd. Alvast bedankt!

Bent u klaar om een positieve impact te maken en ons te steunen?

Uw steun betekent alles voor ons en we verwelkomen uw betrokkenheid met open armen. Er zijn diverse manieren waarop u ons kunt steunen, en elke vorm van donatie wordt met grote dankbaarheid ontvangen. Samen creëren we positieve veranderingen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!

 

HOOR WIE KLOPT
DAAR KINDEREN

‘Uw hulp maakt het verschil! Elke donatie wordt met open armen ontvangen en enorm gewaardeerd.’

Breng Vreugde met uw Speelgoed Donatie

Vul onze cadeautasjes met de magie van Sinterklaas door speelgoed te doneren! Nieuw of tweedehands, Uw gulle gift brengt vreugde in het hart van een kind. Doe mee aan onze missie om onvergetelijke momenten te creëren en vreugde te verspreiden. Uw speelgoed donatie maakt een blijvend verschil.

Geef hoop met uw geld donatie

Maak een waardevolle impact op de levens van kinderen die het minder hebben! Met uw geld donatie kunnen we niet alleen kleding en speelgoed voorzien, maar ook hoop en geluk bieden aan degenen die het moeilijk hebben. Uw bijdrage creëert een betere toekomst en een warmere glimlach voor kinderen die dat het meest nodig hebben. Doe vandaag nog mee en breng verandering teweeg met uw geld donatie.

Wordt Vriend van ‘Ieder Kind een SinT’

Laten we samen een verschil maken! Met een eenvoudige toewijding van slechts 5 euro per maand kun u een gewaardeerde vriend van de sint worden en ons belangrijke werk ondersteunen. Uw maandelijkse bijdrage maakt het mogelijk om betekenisvolle verandering te brengen en de magie van het Sinterklaasfeest te verspreiden naar kinderen die dit het meest nodig hebben. 

Hoe wilt u ons steunen?

Meerdere keuzes zijn mogelijk. Graag zelfs 😉

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

We zijn op zoek naar leuk speelgoed, nieuw óf tweedehands, om alle cadeautasjes mee te vullen.

Met uw donatie kunnen we kleding, voedsel en speelgoed aankopen voor mensen in nood.

Voor slechts 5 euro per maand wordt u vriend van de Sint en steunt u ons werk!

Heeft u nog een vraag?
Uw gegevens

Bij het versturen van mijn gegevens ga ik akkoord met de privacyverklaring