BOEK DE SINT

Wilt u de Sint boeken? Dat kan! De Sint komt met zijn Pieten graag bij u thuis of op de zaak. Zolang er maar een droog plekje en vers hooi is voor Ozosnel…

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om de magie van Sinterklaas te ervaren?

Goed nieuws! U kunt de Sint en zijn vrolijke pieten boeken voor een bezoek bij u thuis of op uw bedrijf. Bereid u voor op een onvergetelijk en betoverend moment waarbij Sinterklaas en zijn pieten persoonlijk bij u langskomen. Of het nu om een familiefeest, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid gaat, het boeken van de Sint en zijn pieten voegt gegarandeerd vreugde toe. Ons toegewijde team zorgt voor een perfect verzorgd bezoek.
De Sint en zijn pieten brengen niet alleen traditie en feestelijke sfeer, maar ook een overvloed aan enthousiasme met zich mee. Elk detail is met zorg uitgewerkt, zodat u en uw gasten volop kunnen genieten.

HEERLIJK AVONDJE GAAT NOG KOMEN

Benieuwd naar wat de Sint en zijn vrolijke pieten meebrengen om uw evenement extra speciaal te maken?

Persoonlijke Verhalen

Geef een persoonlijke toets aan het bezoek door uw eigen verhaaltjes aan te leveren. De Sint zal deze op een leuke manier delen, waardoor er een onvergetelijk moment ontstaat voor jong en oud. 

Leuke Spelletjes

Onze pieten zijn meesters in het brengen van plezier! Ze bieden een reeks interactieve spelletjes aan, zoals het behalen van een pieten diploma en het werpen van cadeautjes in de schoorsteen. 

Snoepgoed Sensatie

Verheug u op een zoete traktatie, want we nemen strooigoed mee om te delen met alle aanwezigen. Een vleugje traditie en een snufje zoetigheid maken het bezoek nog specialer.

Boekingsformulier

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Welke datum heeft uw voorkeur?
Welk tijdstip heeft uw voorkeur?
Wat is het bezoekadres?
Heeft u nog een vraag?
Uw gegevens

Bij het versturen van mijn gegevens ga ik akkoord met de privacyverklaring