Ieder kind een Sinterklaasfeest

Sinds onze start in 2015, is de stichting “Ieder Kind een Sint” een begrip geworden in Twente. Met een gedreven team van zo’n 30 enthousiaste vrijwilligers, zetten we ons jaarlijks in voor de diepgaande belofte van Sinterklaas – geen kind wordt overgeslagen in dit betoverende seizoen.

Jaarlijks schenken wij met trots talloze cadeautasjes

Elk jaar schenken wij met trots talloze cadeautasjes aan kinderen die om financiële redenen thuis geen Sinterklaas kunnen vieren. Het speelgoed en snoepgoed verzamelen wij, en onze toegewijde vrijwilligers stellen de tasjes samen. Dankzij nauwe samenwerking met lokale organisaties, garanderen we dat de cadeautasjes precies bij de juiste gezinnen belanden. Op deze manier verspreiden we samen met hen de magie van Sinterklaas en zorgen we voor stralende gezichten tijdens dit betoverende seizoen.

‘Uw hulp maakt het verschil!
Elke donatie wordt met open armen ontvangen en enorm gewaardeerd.’

SPEELGOED DONATIE

We zijn op zoek naar leuk speelgoed, nieuw óf tweedehands, om alle cadeautasjes mee te vullen.

GELD DONATIE

Met uw donatie kunnen we kleding en speelgoed aankopen voor mensen in nood.

WORDT VRIEND VAN DE SINT

Voor slechts 5 euro per maand wordt u vriend van de Sint en steunt u ons werk!

Onze waardevolle partners

Naast onze kernactiviteiten koesteren we nauwe relaties met diverse partners die onze missie ondersteunen en versterken. We tonen ons medeleven door eenzame ouderen te bezoeken, en zorgen voor warmte en gezelschap tijdens de pakjes periode. Voor gezinnen in armoede vormen we een bron van hoop, door niet alleen kleding, maar ook door speelgoed aan te reiken.
Onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn met trots meerdere malen genomineerd voor de prestigieuze Overijsselse Vrijwilligersprijs, wat onze toewijding en impact in onze gemeenschap onderstreept.

ONS VERHAAL

Zowel binnen als buiten Twenterand is Stichting Ieder Kind een Sint tegenwoordig een begrip.Deze organisatie heeft zich in acht jaar tijd van een bezoek-sinterklaas tot een hartverwarmende liefdadigheidsstichting ontwikkeld. De stichting is meerdere keren voorgedragen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Oprichter Erik Pezij en Andre Zoer doen er samen met vele vrijwilligers alles aan zo veel mogelijk Twentse kinderen een fijne Sinterklaastijd te bezorgen. Jaarlijks geven zij maar liefst 1500 cadeautasjes weg aan kinderen die om financiële redenen thuis geen Sinterklaas kunnen vieren. Het speelgoed en het snoepgoed zamelt de stichting zelf in en de tasjes stellen de vrijwilligers allemaal handmatig samen. Door met lokale stichtingen, zoals de Voedselbank, samen te werken komen de cadeautasjes bij de juiste gezinnen terecht.Daarnaast bezoekt de stichting vele eenzame ouderen tijdens of rondom pakjesavond met kerst en passen.